divendres, 24 de novembre del 2006

24 x 24

Dins dels actes del BAC, l'escola IDEP, ha organitzat una marató de disseny i creació gràfica. El proper 15 de desembre, a les 00:00h, a mitja nit, començarà la marató en la que hi participaran 24 destacats dissenyadors de l'escena barcelonina per desenvolupar un projecte d'identitat corporativa sobre el tema del BAC d'enguany, Les identitats i llurs topografies, fins a les 23:59h.
Els dissenyadors i artistes gràfics que compartiran els seus treballs com un cadàver exquisit seran: David Fernández (Inocuo), Martin Lorenz (Two Points), Bruno Sellés (Vasava), TvBoy, Fabricio Contarino, Hiroshi Shimamura, Mariana Sarraute, Xavi Muñoz (NinaBoy), Santiago Taccetti (Crookedarts), Robert van Ingen (c-lab Studio), Rafa Casta–er, Susana Frau, Salvador Garc’a Torres, Jaume Aymerich, Sabina Monza, Jörg Richter, Oscar Noguera (dforma), Quim Massana (Tipos Reunidos), Marcel F, Judith Reig, Elenio Pico i Pep Faura (byPepx).
Tothom que vulgui gaudir de l'acte ho podrà fer, ja que hi haurà un espai per veure com es treballa al límit. Més endavant es publicarà un llibre amb els resultats i el procés. L'adreça de l'Espai IDEP és Gran Via de les Catalanes, 461. Barcelona i estarà 24 hores obert. Per més informació: www.idep.es i www.bacfestival.com.