dimecres, 24 d’octubre del 2007

idees en moviment

Sota aquest eslògan, un any més l'ADG FAD organitza el BroadCat, el cicle de conferències sobre el disseny gràfic per a medis audiovisuals. Enguany les dates seran el 15 i 16 de novembre, i com l'any passat les sessions seran al Caixa Fòrum.
Aquest any podrem gaudir d'en Kyle Cooper, hereu d'en Saul Bass i autor dels mítics crèdits de la pel·lícula "Se7en", amb la conferència "Prologue: discurs del disseny" (www.prologuefilms.com). Un dels altres convidats és en Martin Lambie-Nairn, del Regne Unit, autor de les imatges de la BBC, Channel 4 i Alhurra. Ve amb la conferència "Guia improvisada per escalar la muntanya del branding" (www.lambie-nairn.com). També en Thebe Ikalafeng, des de Sud-àfrica, ens parlarà de com crea, protegir i engrandir la "Marca" (www.ikalafeng.com). En Colin Miles, des de Singapur, ens farà la xerrada "TV al mòbil. La recepta secreta d'Àsia" (www.i-pop.net).
També podrem gaudir de les sorprenents autopromocions de Calle 13 (www.calle13.com), l'evolució de la imatge gràfica d'Antena 3 (www.antena3tv.com), els personatges virtuals d’Activa Multimèdia Digital (www.activamultimedia.com), els visuals de No Domain (www.no-domain.com) i, finalment, descobrir les emocions amagades en els acords musicals de The Pinker Tones (www.thepinkertones.com). I com no podria ser d'una altre manera també tindrem un debat "4 experts i uns quants funerals" i la projecció dels millors treballs del 2006 i 2007.
Per més informació, horaris, preus, etcètera, us podeu dirigir a www.broad.cat.

"Indie XXI" videoconferència dels Pinker Tones des de Nova York