dilluns, 28 de gener del 2008

l'expansió del chill laus

Amb l'arribada del nou any, el 2008 els Chills Laus porten novetats. Sí sí, els Chills Laus. Perquè a partir d'aquests gener també es celebraran Chill Laus a Madrid, a l'Istituto Europeo di Design. En aquesta ocasió el convidat serà l'Enric Jardí, president de l'ADG-FAD. I l'anunciat d'aquest Chill Laus és Barcelona – Madrid, ¿más iguales que diferentes?. És el CL 01 MAD.
Pel que fa a Barcelona, el Chill Laus número 27, passa a ser CL 27 BCN. En aquesta ocasió els convidats són na Mery Cuesta i en Jordi Duró (www.merycuesta.com i jordiduro.com)que tenen dues visions complementàries per a la recerca gràfica gracies als objectes manipulats, intervinguts i rars. Amb el títol El disseny que ens posa. Aquí ens presentaran una col·lecció gràfica insòlita construïda provisionalment a partir de peces trobades als marges de mercadillus i encants.
La sessió serà el dimecres 30 de gener a les vuit de la tarda, a l'auditori del FAD.
Per més informació aneu a la nova web www.chilllaus.net on també us podreu apuntar a la sessió que dessitgeu, la de Barcelona o Madrid. També comentar que amb aquestes novetats el web s'ha actualitzat a mode de blog. Evidentment en breu afegiré un link permanent a aquest blog tant nostrat.