divendres, 20 de juny del 2008

chill laus nº. 32

Explicar el darrer Chill Laus de la temporada serà fàcil, ja que està totalment relacionat amb el post anterior. En aquesta ocasió el tema és el projecte Pòster (www.posterproject.info), que s'està exhibint a la galeria Ras des d'avui. Els convidats seran en Dani Navarro, impulsor del projecte, la Rai Llopart d'Arjowiggins i la Mercè Amat d'Arts Gràfiques Orient. Tots tres ens explicaran que hi ha al darrera de cada un d'aquests cartells originals. Com sempre, la seció serà a les 20:00 h. a l'auditori del FAD.
Paral·lelament a Madrid, a l'Istituto Europeo di Design el convidat serà en Toño Merino explicant el tema dels Masala Collages del món de Bollywood.

Per més informació: (www.chilllaus.net)

Post Chill:
Aquest darrer Chill Laus de la temporada ha estat molt familiar, i no per que molts dels assistents ens coneixíem, si no per el bon rotllo que es va generar. Un cop explicat el projecte i una mica com va anar la cosa, ens varem posar al voltant del centre on ens ensenyaven els pòsters i anècdotes sobre la producció, quins problemes hi havia tècnicament i ens quins casos i per què es va haver de repetir amb un altre paper. La durada d'aquest Chill ha estat de menys de dues estrelles. Potser curtet, però intens i molt participatiu.