dimarts, 20 de juny del 2006

ornitologia gràfica

Amb l'eslògan de Fronteres. La llibertat crida, es presenta el "Forum Laus Europe 2006", que es celebrarà del cinc al vuit de juliol a Barcelona. Aquesta edició està co-organitzada per l'ADG-FAD i per ADC*E. Amb la imatge gràfica d'ocells, com si fóssim naturalistes ornitòlegs, el que vol representar el fòrum és la gent que surt, observa, explora i torna a alçar el vol una i altre vegada, és a dir l'experiència de moure's amb llibertat a altres territoris. Dissenyadors que són pensadors, intel·lectuals que són directors d'art, il·lustradors que fan fotografies, tipògrafs que fan pel·licules, etc. A part de professionals que sobrepassen fronteres geogràfiques. Visca els moviments migratoris!
A continuació us comento a quines espècies podrem observar en les diferents conferències. Amb alguns també podreu realitzar workshops. A2 / SW / HK Henryk Kubel + Scott Williams Artis Conceptualensis Biequipus Estudi de disseny gràfic de Londres. Oliviero Toscani Photoadvertis Restlesso Creato-Colorus Fotògraf, dissenyador, publicitari de la Toscana. Å.B.Ä.K.Ë. Pluriproiectis IV Diseniatorii Associació de dissenyadors gràfics de Londres. Spin Collaborae Omnistudios Estudi de disseny gràfic, audiovisual i interactiu de Londres. Alexandre Bettler Panis Panis Factotum Freelance de disseny gràfic, objectual i social de Londres. David Casacuberta E-Philosophus Filósof, professor, artista i expert en e-inclusió de Barcelona. Francesc Ruiz Expander Artistae Artista de Barcelona. Tony Hertz Megalaureatum Radiopassionis Creatiu i propietarid'agència de publicitat de ràdio de Birmingham. Ana Hidalgo Creatibus Docentis Directora Directora de la seu a Madrid de la Miami Ad School (xarxa internacionals d'escoles de publicitat). Wieden & Kennedy Justdoitae Arsdirectoris Director d'art d'Amsterdam. Francesc Muñoz Geographicae Urbanexpertibus Geògraf i professor, expert en urbanisme i cultura urbana de Barcelona. Red Spider Aracne Rubricatus Xarxa de planificació estratègica "virtual" de la costa sud de la Gran Bretanya.
Paral·lelament hi haurà una exposició dels treballs més destacats d'Europa a l'exposició de l'ADC*E del 5 al 7 de juliol al FAD. Les conferències es realitzarant a l'auditori del MACBA i de la Fundació Tàpies. Els Workshops es realitzaran a l'espai d'Elisava del Antic Teatre del CCCB. Per més informació, horaris i preus dirigiu-vos a: www.forumlauseurope.net.