dilluns, 3 de setembre de 2007

visca el monopatí

Hola, ja tornem a estar aquí després del sempre breu període de vacances estiuenques, però tots sabíem que aquest moment arribaria. Doncs bé, per començar el nou curs d'aquest blog he decidit que us parlaria de la següent exposició.
Des de fa temps que Barcelona s'ha convertit en un destí obligat per a skaters de tot el món, tot i que alguns mandataris considerin que els que van en monopatí són uns incívics. Doncs bé tota aquesta gent genera una cultura prou interessant, que evidentment te repercussió en el món del disseny gràfic, ja no només en el disseny de les taules dels patins, les revistes, adhesius, etc. Sinó que la seva influencia s'ha manifestat en tot tipus de suports no necessàriament vinculats a aquest esport urbà o filosofia de vida. Un clar exemple és el món de les revistes de tendències. I el que és curiós, segons els meus informadors, és que feia anys que a Barcelona no es feia una exposició sobre el món
de l'skate.
Doncs bé, el proper dimecres dia cinc de setembre, s'inaugura a la sala Rojo la exposició Riding Barcelona, A tale of Skate and Passion. Una exposició que pretén ser una compilació de fotografies del que ha estat el món de l'skate a Barcelona els darrers anys. Els fotògrafs, de reconegut prestigi, són en Sem Rubio, en Patxi Pardiñas i l'Alberto Polo.
La inauguració serà el dia 5 a les vuit del vespre, i la galeria es troba al número 61 del carrer Girona. Si no hi podeu assistir, tingueu en compte que l'exposició només estarà oberta fins el dia 7 de setembre. Per a més informació: www.rojo-magazine.com.