diumenge, 2 de març del 2008

pre orgull gràfic

Un any més aprofitant que a Barcelona bé un bon grapat de professionals a fer de jurat dels premis Laus, es celebra l'Avant Laus unes quantes conferències per anar obrint boca de cara al Fòrum Laus. Les conferències seran el dimecres 5 (més dedicades al disseny gràfic) i el dijous 6 (més enfocades a la publicitat).
A la primera sessió de dimecres a les set de la tarda parlarà en Bob Sanderson de Sanderson Bob del Regne Unit (http://sandersonbob.com), aquesta conferència serà en anglès sense traducció. A les vuit serà el torn d'en Javier Abio de Ipsum Planet (www.neo2.es). El dijous començarà en Jorge Calleja de Wieden & Kennedy (www.wk.com) des de els Països Baixos. I finalment per concloure aquest Avant Laus en Marcelo Vergara de Publicis Lado C (http://www.publicisladoc.com)

El preu de les conferències és gratuït per als Socis de l'ADG-FAD i per als no socis 5 € un dia, 8 € els dos. Les places són limitades, per tant cal fer la reserva.
Per a més informació sobre els conferenciants i tot plegat no dubteu en visitar www.adg-fad.org.
Conferència d'en Javier Abio

Conferència d'en Marcelo Vergara

Afegit el 4 de març:
Per motius aliens a l'organització, en Bob Sanderson ha estat baixa. Finalment també ha estat baixa en Jorge Calleja. Però les conferències han estat d'allò més interessants.