dijous, 18 de setembre de 2008

ja hi tornem a ser

Després d'aquests, imprescindible, temps d'estiueig intentem tornar a la rutina de la feina, o almenys això intentem, ja que la crisis, o desacceleració econòmica, també ens està afectant, tal com he pogut comentar amb diferents col·legues. I això que es comenta que en temps de crisis les empreses inverteixen en imatge i publicitat per fer veure que a ells no els afecta... doncs a veure si ho notem!

Tal com us vaig comentar avanç de les vacances hi haurà novetats, però encara no està enllestit, per això per ara segueixo igual.

Doncs ara anem a l'important. Ja tenim anunciada una nova sessió de Chill Laus. Com que el dimecres final de mes ens cau en la festivitat de la Mercè, la sessió 33 es desenvoluparà el dijous 25 de setembre, com sempre a les vuit del vespre a l'Auditori del FAD. El convidats d'aquest Chill Laus és el col·lectiu Grrr i sota el títol El retorn dels morts vivents ens desmentiran els rumors sobre la seva mort, i ens demostraran que segueixen vius i en plena forma.
Ens comentaran la seva trajectòria també ens parlaran de com treure dos números de la seva revista a l'hora. També volen explicar-nos com batre un petit rècord Guiness – ja podrien patrocinar la sessió! ; ) – I evidentment ens parlaran de l'imminent Festa del Grafisme a Portbou. Podeu saber més sobre el col·lectiu més boig pel disseny gràfic de per les nostres terres al seu web www.grrr.ws.

Recordeu d'apuntar-vos a www.chilllaus.net.

Post Chill:
Bé, el primer Chill Laus de la temporada va ser molt divertit, entre bromes i bon humor, alguns dels membres del col·lectiu juntament amb amics i col·laboradors ens van anar explicant les seves inquietuds, el seu funcionament intern, els seus projectes passats i futurs. D'aquests darrers el més destacat seria la propera aparició a l'hora dels números 15 i 16 de la revista Grrr. També ens van explicar una mica les diferents activitats de la Festa del Grafisme... pot ser l'hòstia! Tallers, conferències, activitats vàries, guateques i fins i tot un concert, els Cabo Sant Roque. No us ho podeu perdre! La durada d'aquest Chill Laus calculo que va ser més o menys de dues estrelles... no ho puc assegurar molt bé ja que es van esgotar molt ràpid... espero que la gent no faci la típica tàctica rata d'omplir-se'n la bossa al principi de l'acte... confio en que no!