dijous, 27 d’abril del 2006

anem de lligue

Un any més el col·lectiu Catalana de Tipos ens presenta "Ligadures" una serie de conferencies i tallers al voltant del món de la tipografia.
Les conferències es realitzaran a l'auditori del FAD cada dimarts del mes de maig, a partir de les 19:00. El dia 2, els conferenciants seran en Dimas García que ens parlarà de la Fundició Tipogràfica Richard Gans i en Gerard Unger prestigiós tipògraf holandès (www.gerardunger.com). El dia 16 ens parlaran els Toormix, jove estudi barceloní (www.toormix.com), i en Carles Burgés, de Grangel Studio, que destaca la seva manera de treballar artesanal. El dia 23 ens delectaran els Bildi Grafiks, de Vilafranca del Penedès (www.bildi.net) i l'arxi-conegut Carlos Rolando, Premi Nacional de Disseny 2005. Finalment el dia 30 la primera conferència serà a càrrec de la Bauer Types (www.bauertypes.com). Després, a les vuit del vespre el "vuitanteru" Neville Brody, ara ja un clàssic! (www.researchstudios.com)

Pel que fa als workshops, es realitzaran a l'escola Bau els dimarts al matí i aniran a càrrec de n'Andreu Balius la primera quinzena i de na Laura Meseguer i n'Eduardo Manso la segona. El dissabte 27 anirà a càrrec dels mateixos Catalana de Tipos. Els preus son molt assequibles: 3 € cada sessió de conferències, o 10 € l'abonament per a totes. Els workshops costen 40 € cada un. Per més informació: www.ligaduras.net.