dilluns, 26 de maig del 2008

chill laus nº. 31

Aquest dimecres 28 de maig es celebren tres noves sessions de Chill Laus. A Barcelona (CL 31 BCN) la convidada serà la Pati Núñez (www.patinunez.com). Una clàssica del disseny gràfic català i Premio Nacional de Diseño 2007 i Premi Nacional de Disseny 2006, a part d'un fotimer de premis Laus al llarg de la seva carrera. Dels Laus d'en guany ja en parlaré més endavant, ho tinc pendent. En aquesta ocasió ens presentarà el projecte Fuensanta Edición Limitada, de la mateixa manera que ho va presentar davant del client, Aguas Fuensanta d'Astúries. Són una sèrie de dissenys per ser estampats en serigrafia, sobre les ampolles de vidre. Aquestes ampolles seran destinades a hostaleria i botigues gurmets. Tot un luxe veure com es presenta un projecte d'aquestes característiques i per una professional de tanta reputació.
La sessió serà a les 20:00 h a l'Auditori del FAD.

Paral·lelament a València (CL 04 VAL), a dos quarts de vuit, al Centre Cultural Octubre, els convidats són Vasava amb el títol 9 + 1 preguntes al voltant d'una vivència. I a Madrid (CL 04 MAD) a les vuit del vespre a la seu del Istituto Europeo di Design en Joaquín Gallego i en Pablo Rubio parlaran sota el tema Entre el papel y el bit. Diseñar para medios impresos hoy.
Per més informació i reserves: www.chilllaus.net.

La Pati envoltada d'una col·lecció d'aigües pijas.

Post Chill:
La durada del Chill Laus 31 ha estat de dues estrelles i mitja. La veritat és que ha estat un bon Chill Laus. La Pati, que no l'havia sentit parlar avanç, se la veu molt sincera i honesta. Ens ha explicat el projecte, no exactament com els hi va explicar als asturians, evidentment no som clients si no dissenyadors, per tant ha estat molt més detallat amb els "intringulis" i els rifi rafes que ha tingut amb el client, no per imposar el seu criteri per la cara, si no per fer un treball que pogués funcionar. Em tingut la sort de poder veure el producte acabat, que tot just li ha arribat al matí avanç de la xerrada. Com que ha sobrat una mica de temps ens ha ensenyat una selecció de les fotografies que ha fet durant els seus viatges i que en breu podrem gaudir en un volum de la col·lecció de Blur Ediciones, que ja en parlaré més endavant.