dilluns, 28 d’abril del 2008

chill laus nº. 30 x 20 anys visuals

Com que ja s'acosta el final de mes, ja toca una nova sessió de Chill Laus, i no sé si es per a celebrar la edició número 30 o perquè juga el Barça, però en aquesta ocasió el Chill laus (CL 30 BCN) es celebrarà el dimarts 29, oju al datu!
Doncs bé, en aquesta ocasió el convidat és l'Álvaro Sobrino, editor de la revista Visual (www.visual.gi), aprofitant el 20é aniversari de la revista, ens parlarà de si ha caducat la fórmula de les revistes de disseny (que parlen sobre aquest i no de les "superfashion de la muerte", vol compartir una reflexió sobre aquestes, si segueixen tenint vigència. Quines coses s'haurien d'incorporar, reflectir o canviar? Com haurien de ser en el futur?
Gairebé a la mateixa hora, a València (CL 03 VAL) el convidat és en Pep Carrió, i a Madrid (CL 03 MAD) sota el títol Un Mundo Feliz, tractaran el tema del disseny activista.

Recordeu en aquesta ocasió els Chill Laus seran el dimarts 29 d'abril, a Barcelona a les vuit del vespre, com sempre a l'Auditori del FAD. Entrada 2 €, socis de l'ADG-FAD i ADCV entrada gratuïta.

Post Chill:
A partir d'ara intentaré fer un petit comentari de com ha anat l'activitat. En el tema dels Chill Laus també incorporaré la durada de l'acte en Estrelles, els que hi aneu ja sabreu el perquè. Doncs bé el Chill Laus d'ahir, va tenir una durada de dues Estrelles. Però el que realment interessa és l'interès del Chill Laus, i val a dir que el d'ahir va ser un dels més divertits que he assistit. Amb molt sentit de l'humor, l'Álvaro ens va anar explicant les errades que van cometre al llarg dels 20 anys de la revista, i dels errors s'aprèn. També, cal destacar la filosofia que tenen, on l'important és difondre informació i no tant el fet de forrar-se. I pel que deia són molt honestos amb el que fan, tant en qüestions de continguts com en la producció.

1 comentari:

Anònim ha dit...

yo tambien estuve en este chil-laus. Lo mejor es que no vino a vendernos la moto, ni a hablar solo de visual, sino que habló de responsabilidad social, del diseño como elemento en la sociedad ademas de como negocio.
Me pareció una postura honesta, que desgraciadamente no abunda.
Y hablando de estos temas, que son un rollo, fue capaz de que nos riéramos y no se hiciera largo...
Lo que menos me gustó fue su opinion contra los concursos, porque los estudiantes necesitamos oportunidades y esa es una.