dilluns, 10 de novembre del 2008

toca renovar-se

Hola, com ja us vaig avançar a l'estiu, hi hauria novetats referents a aquest blog. Doncs bé, resulta que a partir d'ara soc el blocaire del blog de l'ADG FAD (www.adg-fad.org/blog/). Per ara encara està en fase de proves. En principi hi escric més o menys el que escrivia aquí, però ho he de fer també en espanyol. Allà hi anuncio diferents activitats al voltant del disseny gràfic, algunes les comento i també hi puc fer reflexions... bé, si fa no fa el mateix que aquí.
Per això i no repetir-me, el contingut d'aquest blog canviarà... encara no ho tinc molt clar que hi faré, si serà un blog on hi pengi treballs propis, on hi faré reflexions i critiques més personals... no ho sé.

Que us agradaria a vosaltres? Us agrairia molt la vostra opinió.

Gracies!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Primerament felicitats pel nou projecte, que encara que vingui a ser el mateix que aquí, el lloc no està gens malament!.

Alegra veure que això dels blogs es pren cada dia més seriosament, en aquest cas potser es tracta més d'una agenda, però es curiós com moltes empreses prenen prenen poc a poc la iniciativa de crear un blog que permeti fer un petit seguiment de les seves idees i treballs.

Deixant de banda les dissertacions sobre el mon del blog pot ser interessant veure en que es converteix això... ja sigui com a seguiment dels teus projectes o com a seguiment de creatius i estudis no tant coneguts del panorama català, fins i tot com a plataforma per a petites iniciatives...

Qui sap! sigui com sigui seguirem això de ben a prop! ;)

Rokins ha dit...

Hola Xavi! doncs molt bé pel nou projecte! també el seguirem!
I respecte la pregunta que ens fas, Si en el blog del fad ja anuncies xerrades, expos... si té un caràcter més de comunitat, de grup,.. crec que sí que molaria que aquest tigues aquest punt més personal i així anem saben que fas, i que et passa pel cap!

Ptó!